Hier begint jouw zoektocht naar het ontdekken van de mooiste steden!

Home > België > Brugge > Leonardo hotel brugge

Leonardo hotel brugge

Leonardo Hotel Brugge

Het Leonardo Hotel Brugge ligt in een bosrijke omgeving, op 4 kilometer afstand van Brugge. In deze Belgische stad is veel te beleven, zo zijn er veel verschillende musea en winkels te vinden. Na een stadswandeling kunt u in het hotel heerlijk ontspannen. Het hotel beschikt over een grote tuin met een terras, een verwarmd buitenzwembad (van 01-06 tot 15-09) en een kinderspeelplaats.

Alle kamers van het hotel beschikken over een internetaansluiting, telefoon, radio, flatscreen televisie met Europese kanalen, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad, douche en toilet. Het hotel beschikt over het gezellige restaurant Leonardo en een hotelbar. U kunt er genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch, diner of een snack. Met mooi weer kunt u ook buiten op het terras dineren.

Ontdek Brugge, de historische kunststad met wereldklasse. Deze stad wordt bewonderd als Venetië, vanwege de ongeschonden en ongerepte architectuur. De stad heeft namelijk nog een middeleeuwse uitstraling omdat deze weinig heeft geleden door de Industriële Revolutie. Zijn waterwegen, rijke geschiedenis, archeologische vondsten en winkelstraten trekken dagelijks veel nieuwsgierige bezoekers. Romantische koetsen leiden u langs de historische bezienswaardigheden van de stad en de bootjes op de Brugse reien voeren u langs de meest idyllische plekjes van de stad. Via het hotel kunt u een aantal excursies boeken. Ontdek in het Diamantmuseum hoe het diamantslijpen werd ontwikkeld. Of bezoek Huisbrouwerij De Halve Maan, de enige nog actieve familiebrouwerij in het Brugse. In deze brouwerij, die al sinds 1546 in gebruik is, wordt de Brugse Zot gebrouwen. Ook vindt u in Brugge diverse themaparken, zoals het Boudewijnpark of het dolfinarium. Deze attracties liggen op korte afstand van het hotel.

Foto's van Leonardo hotel brugge